Wakkere Events Nederland

Daniel the Healthman 1/2

Za 21/09 - 10:00
Voorst (GE)

Toegang: € 95,00

In het weekend van 21 en 22 september geeft Daniël Derweduwen, expert in de Nieuwe Germaanse Geneeskunde, 2 daglezingen in Voorst. Deze zijn zowel los als gezamenlijk te boeken. Tot en met 5 juni geldt een interessante vroegboekkorting.

Lezing 1: Conflicten oplossen & je eigenwaarde opwaarderen

Je bent meer dan je denkt en het is tijd om dat aan de wereld te laten zien - dat is het uitgangspunt van deze lezing. Binnen de Germaanse Geneeskunde is transformatie van je innerlijke conflicten een belangrijke sleutel naar gezondheid. Door van zelfafwijzing naar zelfacceptatie te gaan bouw je een authentieke relatie op met jezelf en anderen en pak je de regie (terug) over je leven en welbevinden.

Van nee’s naar ja’s

Veel mensen voelen zich regelmatig onvervuld, terwijl ze hard “aan zichzelf werken” door hun oude trauma’s te helen. Volgens Daniël komt dat vooral doordat wij allemaal te maken hebben met een stroom van onbewuste(!) nee’s. Wanneer we die transformeren in bewuste ja’s, ontstaat echte zelfliefde en daarmee een vervuld en krachtig leven.

Deelonderwerpen

De lezing duurt niet voor niets een volle dag: Daniël gaat in op tal van thema’s, zoals je innerlijke kind, de kracht van frequenties en resonantie, authenticiteit en congruentie, de valkuilen van perfectionisme, de dramadriehoek (dader-slachtoffer-redder), zelfafwijzing & zelfacceptatie en grenzen. De lezing gaat verder dan alleen theorie: Daniel nodigt je uit om de ware oorzaken van je innerlijke conflicten te begrijpen en te transformeren.

Praktische info

Tijd: van 10:00 tot 16:30 uur met een pauze van drie kwartier.

Locatie: de Kapel, Enkweg 1, Voorst (Gelderland).

Prijzen: tot en met 5 juni geldt een vroegboekkorting. Je betaalt dan per lezing € 55,- in plaats van € 95,-. Deze vroegboekkorting wordt in de webwinkel automatisch toegepast.

Meer info en aanmelden: www.webshop-stukkenbeter.nl/healthman

 


Telegramversie: https://t.me/Wakkere_Events_Gelderland/343